Какво е работното време на центъра?

Всеки ден от 11:00 ч до 20:00 ч

Как да избера масаж?

При посещение в центъра, или обаждане по телефона, можете да обсъдите целта на масажа с наш специалист. Така ще можем да ви предложим актуално решение и правилният масаж за вас.

Предлагате ли консултация с дерматолог?

Да, предлагаме консултация с квалифициран дерматолог. Такава можем да направим преди първата процедура, както и след последващи процедури. Препоръчително е всички терапии да бъдат консултирани със специалист.

Колко време отнема рехабилитацията?

Според зоната на тялото, която трябва да бъде възстановена това може да е процес от 1 до 3 месеца, или повече. Периодът на възстановяване е строго индивидуален, зависи от възрастта и получената травма.

Колко често може да се правят СПА процедури?

СПА зоните са предназначени за всекидневно ползване. Можете да съобразите честотата на ползване в зависимост от това как се чувствате след процедурите. В случай, че се колебаете, моля консултирайте се с наш специалист.

Колко ефективни са естетичните услуги?

Всички услуги свързани с естетика се извършват по определена методология с висок клас технологии и материали. Ефективността е пряко свързана и с това как реагира тялото, в зависимост от терапията, можете да видите ефекта още след първата процедура.

Предлагате ли антицелулитни терапии?

Да, целулитът изисква комбинация от терапии за да бъде отстранен. Това е свързано с масажи, апартни процедури, диета, и движение. При стартиране на процедура по справяне с целулита, можем да изготвим индивидуален план за вас.

Предлагате ли апаратно отслабване?

Да, центърът работи с най-новата технология за отслабване Onda Coolwaves, която ефективно се справя с подкожните мазнини и целулита. Можем да изготвим специална програма за вас, която да включва апаратни процедури и масажи.

Запази Час