За нас

За нас2020-01-19T12:34:13+03:00

Експертна грижа за Вас

Грижата за здравето, красотата и добрата форма има много измерения.

Всичко започва с нашите ежедневни навици и завършва в любимото ни място, където получаваме всички необходими услуги на едно място.

В днешно време всички ценим времето си. То е най-голямата ни ценност, след здравето ни. За да пестим време и да бъдем здрави, ние предлагаме голям набор от услуги, след който всеки може да намери най-подходящите за своите нужди и желания.

  • Релакс и възстановяване

  • Солна стая

  • Грижа за естествената красота

  • Процедури за лице и тяло

Дали ще релаксирате след тежка работна седмица с масаж, ще подсилите имунитета в солната стая или ще се доверите на опитните маникюристи, винаги получавате гаранция за най-високо качество на услугата.

При нас ще намерите най-актуалните тенденции в грижата за здравето и красотата, както и персонално отношение и професионален съвет, с които ще се почувствате наистина специални клиенти. Нашият екип е готов да отговори и на най-високите ви изсиквания. А скоро след първото посещение, ще ви очакваме отново.

НАШИТЕ ТЕРАПЕВТИ

Запознайте се с хората, които ще положат всички усилия да останете доволни и да се чувствате добре в собствената си кожа.

Веда Петрова
Веда ПетроваКинезитерапевт
Петя Иванова
Петя ИвановаРехабилитатор - Ерготерапевт
Георгий Смирнов
Георгий СмирновМасажист

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Микроблейдингът

Микроблейдингът Днес дамите имат огромен брой възможности, с които да изглеждат така, както винаги са искали. Сред най-актуалните и наложили се [...]

“Ако искате да се отпуснете, гледайте как минават облаците, ако лежите на тревата, или седнете пред потока; просто да не правиш нищо и да имаш тези прекрасни моменти е това, което наистина подмладява тялото…”

Отделете малко време. Поглезете се. Заслужавате го.

Не губете време. Резервирайте си час още този месец и поглезете вашето тяло.

ЗАПАЗИ ЧАС