Дълбокотъканният масаж

Дълбокотъканният масаж има дълга история. Още от двеността се използва като лечебна техника за облекчаване на силни болки в мускулите и подобряване на подвижността.

По-силният натиск

В основата на този тип масажна техника е по-силният натиск, който се прилага. Силата зависи от индивидуалната поносимост на всеки пациент. Натискът е комбиниран с дълбоки и плавни движения като в класическия шведски масаж.

Акцентът е въздействието върху по-дълбоките слоеве на мускулната и съединителна тъкан. Масажните движения водят до премахване на срастванията, моментално облекчаване на неприятните усещания и подобряване на кръвообращението и лимфата. Спомагат изхвърлянето на токсините от организма.

Мускулите се отпускат и се ускорява тяхното възстановяване

При редовно прилагане, дълбокотъканният масаж води до подобряване на общото здравословно състояние. Той е изключително подходящ за редуциране на стреса и при водене на заседнал начин на живот.

Оказва своя благоприятен ефект и върху плексити, неврити, схващания, главоболие, проблеми със съня, депресивни състояния, храносмилателни и гинеколкогични проблеми.

Важно уточнение е, че е добре да пием повече вода след процедура по дълбокотъканен масаж. В противен случай, на следващия ден може да имаме лека до средна мускулна треска. Облекчението идва след 1-2 процедури, в зависимост от степента на сериозност на проблемите.

Отделете малко време. Поглезете се. Заслужавате го.

Не губете време. Резервирайте си час още този месец и поглезете вашето тяло.

ЗАПАЗИ ЧАС