Микроблейдингът

Днес дамите имат огромен брой възможности, с които да изглеждат така, както винаги са искали. Сред най-актуалните и наложили се в последните години разкрасителни процедури безспорно се нарежда и микроблейдингът. Това се дължи и на модата сред известните дами да поддържат веждите си много по-плътни и естествени.

Микроблейдингът е метод за перманентно и възможно най-близо до естественото на вид оформяне на вежди

Той води началото си от Япония – страната, в която дамите успяха да се превърнат в символ на безупречност и красота за целия свят. Освен перфектни лица, японките имат и перфектно оформени вежди.

И ние може да имаме същите, ако изберем микроблейдинга. При него с помощта на много фини игли в най-горния слой на епидермиса се инжектира пигментно вещество от естествен произход.

Микроблейдингът е ръчен метод за перманентен грим

Тъй като проникването не е надълбоко в кожата, неприятните усещания са сведени до минимум. Това обаче прави ефектът от процедурата и една идея по-краткотраен от този на перманентния грим – след около година-две е необходимо процедурата да се повтори.

Микроблейдингът е ръчен метод за перманентен грим, при който резултатът е много по- естествен. Всяко косъмче се рисува поотделно със специална писалка и вниманието към детайла е много по-голямо. Точно в духа на японската прецизност.

Тази процедура по оформяна на вежди е подходяща за всички дами, при които те са редки и необходимо запълване на участъци, за да изглеждат добре оформени. За да правим това сами всеки ден е необходимо достатъчно време, което невинаги имаме. А ако се доверим на професионалист, резултатът ще бъде естествен и дълготраен.

Отделете малко време. Поглезете се. Заслужавате го.

Не губете време. Резервирайте си час още този месец и поглезете вашето тяло.

ЗАПАЗИ ЧАС